Velkommen

Velkommen til bornholmpix.dk som er online billedarkiv for professionel fotograf, Morten Svenningsen. Her på siden kan du købe mine billeder som digitale filer i høj opløsning, typisk 15-20 megapixels. For at holde det ukompliceret har alle billederne en fast pris på 750 kr (600 kr + moms).

Bestilling og betaling

Bestilling af billeder foregår via webshoppen, hvorefter du vil modtage en mail med ordrebekræftelse og faktura. Der kan oprettes EAN-fakturaer til offentlige virksomheder. Normalt ekspederes ordren samme eller næste dag, men ventetid kan forekomme. Ring/sms evt. til mig for haste-bestilling.

Betaling foregår ved bankoverførsel eller MobilePay. Når betaling er modtaget vil billedfilen kunne downloades i høj opløsning og uden vandmærke. Købet kan herefter fortrydes i 14 dage. Ved fortrydelse må billedfilen ikke være blevet delt, publiceret eller på anden måde brugt, og skal herefter slettes.

Anvendelse

Billederne er danske genrebilleder / stock fotos og kan bruges til lidt af hvert. Når du har købt et billede, kan du frit anvende det i forskellige sammenhænge, online og i trykte medier uden nogen begrænsning i oplag. Du må gerne bruge det til reklamer, annoncer og i redaktionel sammenhæng, og du kan også printe det ud eller få det trykt som plakat på papir, lærred eller metal til vægophæng, t-shirts, kaffekopper osv. En af mine kunde har endda fået trykt et af billederne i 4×6 meter, til at pryde en gavlvæg! Jeg håber du får glæde af billederne.

Forretningsbetingelser

Følgende betingelser gælder mellem kunden og fotograf Morten Svenningsen / BORNHOLMPIX,

1) Ophavsret til billeder før og efter køb tilhører fotografen. Et køb omfatter alene brugsretten til billedet.

2) Købte billeder må bruges af køber på både web og tryk.

3) Købte billeder må kun anvendes i lovlige og ikke-krænkende sammenhænge. Dette ansvar påhviler køberen. Fotograf Morten Svenningsen kan ikke gøres ansvarlig for uretmæssig, krænkende eller anden brug af billederne.

4) Ved køb leveres den digitale billedfil i jpg-format i høj kvalitet og opløsning. Billedfilen som sådan må ikke videresælges eller gøres almen tilgængelig på nettet i høj opløsning. Almindelig brug på nettet er tilladt i passende opløsning.

5) Kreditering af fotografen er valgfrit, men jeg foreslår at det gøres ved at skrive “Fotograf : Morten Svenningsen / BORNHOLMPIX”.

Kontakt mig her

Morten Svenningsen
Gefionsvej 10
3700 Rønne, DK

Tlf / sms : (+45) 21 68 22 20
e-mail : foto (a) mortensvenningsen (dot) com

CVR: 33 45 03 70 (Svenningsen & Co.)

Du kan også fange mig her på min facebook og LinkedIn.